12-13 Μαρτίου 2010 Διημερίδα για ιατρούς με θέμα: «Ο Σακχαρώδης Διαβήτης και οι Επιπλοκές του», Ξενοδοχείο Classical Larissa Imperial Λάρισας.

Η Διαβητολογική Εταιρεία Βορείου Ελλάδος διοργανώνει στις 12-13 Μαρτίου 2010 Διημερίδα για ιατρούς με θέμα: «Ο Σακχαρώδης Διαβήτης και οι Επιπλοκές του» στο Ξενοδοχείο Classical Larissa Imperial Λάρισας.
Η Διημερίδα θα πραγματοποιηθεί σε συνεργασία με τους Ιατρικούς Συλλόγους Λάρισας, Μαγνησίας, Καρδίτσας και Τρικάλων, την Παθολογική Κλινική του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Λάρισας και τη Β΄Παθολογική Κλινική του Νοσοκομείου Καρδίτσας.

                                             ΤΕΛΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ


Θα χορηγηθούν 9 μόρια Συνεχιζόμενης Ιατρικής Εκπαίδευσης και την πρόσκληση (για δύο άτομα) για την παρακολούθηση της Μουσικής Εκδήλωσης θα πάρουν οι ιατροί που θα έχουν συμπληρώσει 4 ώρες παρακολούθησης της Διημερίδας.

Κόστος παρακολούθησης:
ιατροί 20,00 ευρώ
φοιτητές δωρεάν

Η εκδήλωση θα πλαισιωθεί με μουσικό πρόγραμμα του κου Μάριου Φραγκούλη.

Για συμμετοχή στη Διημερίδα παρακαλούμε να συμπληρώσετε την παρακάτω φόρμα

http://www.forumcongress.com/diabetescare4/

ή να επικοινωνήστε με την Εταιρεία:

Forum International Congress Organizers
Μητροπόλεως 24
ΤΚ 54624 Θεσσαλονίκη
Τηλ.: 2310257128
Fax: 2310231849
E-mail:
info@forumcongress.com
http://www.forumcongress.com/indexgr.htm