-


Πρόσκληση Υποβολής Αιτήσεων στο Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών του Α.Π.Θ. με τίτλο: «Νεότερες μέθοδοι και τεχνολογίες στην θεραπευτική αντιμετώπιση του Σακχαρώδη Διαβήτη»

Αγαπητές και Αγαπητοί Συνάδελφοι,

 

Το Τμήμα της Ιατρικής της Σχολής Επιστημών Υγείας του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης οργανώνει και πρόκειται να λειτουργήσει από τον Οκτώβριο του 2019 (ΦΕΚ 3503/τ. Β'/19-9-2019) το Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών (Π.Μ.Σ.) με τίτλο: «Νεότερες μέθοδοι και τεχνολογίες στην θεραπευτική αντιμετώπιση του Σακχαρώδη Διαβήτη» από το Ακαδημαϊκό Έτος 2019-2020.


Στο Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών με τίτλο: «Νεότερες μέθοδοι και τεχνολογίες στην θεραπευτική αντιμετώπιση του Σακχαρώδη Διαβήτη» θα γίνει λεπτομερής και αναλυτική αναφορά και συζήτηση για όλα τα θέματα τα οποία αφορούν τον Σακχαρώδη Διαβήτη και ειδικότερα για την παθοφυσιολογία, τις μικροαγγειοπαθητικές επιπλοκές, για όλα τα φάρμακα και τύπους ινσουλινών καθώς και για τις νεότερες εφαρμογές της τεχνολογίας με τη χρήση των αντλιών ινσουλίνης και των αισθητήρων γλυκόζης.


Με την παρούσα Πρόσκληση Υποβολής Αιτήσεων, καλούνται οι ενδιαφερόμενοι να παρακολουθήσουν το Π.Μ.Σ κατά τα Ακαδημαϊκά Έτη 2019-2020 & 2020-2021, υποβάλλοντας την αίτηση και τα απαραίτητα δικαιολογητικά τους από Τετάρτη 25 Σεπτεμβρίου 2019 έως και Παρασκευή 4 Οκτωβρίου 2019 στην ηλεκτρονική διεύθυνση: [email protected]

Παρακαλούμε όπως συμπληρώσετε τη συνημμένη αίτηση.

 

Με τιμή

 

Ο Επιστημονικά Υπεύθυνος

Αναπληρωτής Καθηγητής Τμήματος Ιατρικής Α.Π.Θ.

Τριαντάφυλλος Διδάγγελος


Πρόσκληση Υποβολής Αιτήσεων

Αίτηση

-
-

Κοινωνική Δικτύωση

Επισκεφθείτε τη σελίδα Facebook της Διαβητολογικής Εταιρείας Βορείου Ελλάδος

-
-

Λίστα Επικοινωνίας

-
Συμπληρώστε το email σας ώστε να λαμβάνετε περιοδικές ενημερώσεις σχετικά με τις δραστηριότητές μας!
-
-

Στοιχεία Επικοινωνίας

Γ. Παπανδρέου 39 (πρώην Ανθέων) ΤΚ 54646 Θεσσαλονίκη
Τηλ.: 2310250034
Fax: 2310250084
E-mail: [email protected]

-