-


13ος Κύκλος Μετεκπαιδευτικών Μαθημάτων 2016-2017

Η Ελληνική Εταιρεία Μελέτης & Εκπαίδευσης για τον Σακχαρώδη Διαβήτη (προηγούμενη ονομασία Διαβητολογική Εταιρεία Βόρειας Ελλάδας) διοργανώνει τον 13ο Κύκλο Μετεκπαιδευτικών Μαθημάτων 2016-2017.

Δείτε το πρόγραμμα!

O 13ος Κύκλος Μετεκπαιδευτικών Μαθημάτων θα μεταδίδεται «ζωντανά» σε πραγματικό χρόνο από το Διαδικτυακό κανάλι της ΔΕΒΕ https://webtv.ngda.gr Σε αυτή την περίπτωση ΔΕ θα παρέχεται βεβαίωση παρακολούθησης. Επίσης, τα βίντεο δε θα αποθηκεύονται.

Πατήστε εδώ για να δείτε τις παρουσιάσεις των μετεκπαιδευτικών μαθημάτων.

Απαιτείται κωδικός πρόσβασης και απευθύνεται στους συμμετέχοντες που παρακολουθούν από το ξενοδοχείο Mediterranean Palace (και όχι μέσω ελεύθερης on-line μετάδοσης).

Σκοπός των μαθημάτων είναι η σωστή εκπαίδευση και ενημέρωση των νέων γιατρών και ενδεχομένως και άλλων επαγγελματιών υγείας με ιδιαίτερο ενδιαφέρον στον Σακχαρώδη Διαβήτη σε θέματα καθημερινής κλινικής πρακτικής σχετικά με τον Σακχαρώδη Διαβήτη, για την κατά το δυνατόν καλύτερη αντιμετώπισή τους.

Ο κύκλος των μαθημάτων μοριοδοτείται με 48 μόρια στο πλαίσιο της συνεχιζόμενης ιατρικής εκπαίδευσης (CME-CPD) από τον Πανελλήνιο Ιατρικό Σύλλογο σύμφωνα με την εξουσιοδότηση και τα κριτήρια της EACCME-UEMS.

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ. Η ΟΜΑΔΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΗΚΕ

Για αίτηση συμμετοχής στα μαθήματα παρακαλούμε να συμπληρώσετε την παρακάτω φόρμα και να την αποστείλετε στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο της Εταιρείας: [email protected] από 20 Σεπτεμβρίου έως και 23 Σεπτεμβρίου 2016. Στη συνέχεια παρακαλούμε να επικοινωνήσετε τηλεφωνικά με τη Γραμματεία της ΔΕΒΕ, ώστε να επιβεβαιώσετε ότι έχει παραληφθεί η αίτησή σας.

Η επιβεβαίωση αποδοχής αίτησης συμμετοχής στα μαθήματα θα γίνει μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου από τη Γραμματεία της ΔΕΒΕ έως τις 26 Σεπτεμβρίου 2016.    
Λόγω του φροντιστηριακού χαρακτήρα των μαθημάτων θα τηρηθεί αυστηρά σειρά προτεραιότητας.


-
-

Κοινωνική Δικτύωση

Επισκεφθείτε τη σελίδα Facebook της Διαβητολογικής Εταιρείας Βορείου Ελλάδος

-
-

Λίστα Επικοινωνίας

-
Συμπληρώστε το email σας ώστε να λαμβάνετε περιοδικές ενημερώσεις σχετικά με τις δραστηριότητές μας!
-
-

Στοιχεία Επικοινωνίας

Γ. Παπανδρέου 39 (πρώην Ανθέων) ΤΚ 54646 Θεσσαλονίκη
Τηλ.: 2310250034
Fax: 2310250084
E-mail: [email protected]

-